Lofoten Internasjonale Kammermusikkfest

10. - 15. juli 2023

Kunstnerisk leder for Lofoten Internasjonale Kammermusikkfest 2023 er som vanlig Arvid Engegård. Artistene til festivalen slippes høsten 2022. Programmet publiseres i forbindelse med billettsalget i 2023. Følg også festivalen på Facebook for informasjon om den kommende festivalen.

Program

Programmet for Lofoten Internasjonale Kammermusikkfest er klart. Last det ned her. Endringer kan bli gjort frem mot festivalen.

Billetter

Sikre deg billetter og gode plasser til Lofoten Internasjonale Kammermusikkfest her. Følg oss på Facebook for flere aktiviteter under festivalen.

Artister

Artistene til Lofoten Internasjonale Kammermusikkfest er klare. Bli bedre kjent med dem her.

Festivalpass

Festivalpass til Lofoten Internasjonale Kammermusikkfest ligger ute for salg.

Kunstnerisk Leder:

Arvid Engegård

Arvid Engegård er kunstnerisk leder for Lofoten Internasjonale Kammermusikkfest. Han kommer fra Bodø, men bor i Oslo idag. Han er utdannet i Trondheim, New York og Salzburg, der han hadde legendariske Sandor Vegh som lærer.

Arvid har hele livet hatt en spesiell interesse for kammermusikken, og var i 10 år primarius for Orlandokvartetten i Holland.

Egen kvartett

Under festivalens første utgave i 2004, møtte han musikere som han straks etablerte i en ny kvartett, Engegårdkvartetten. Dette ensemblet nyter i dag internasjonal anerkjennelse og er svært etterspurt i hele Norden.

Kvartetten har siden etableringen vært det nærmeste man kan kalle et «husband» for festivalen, og er alltid sentral i programmet. Engegårdkvartetten har gjennom etableringen av Oslo Quartet Series bidratt til at strykekvartetten som ensemble har fått frisk vind i seilene.

I dag er Engegård også en mye brukt dirigent, der han ofte får oppgaver innen det wienerklassiske repertoaret, et repertoar han behersker bedre enn noen andre i Norge.

Arvid Engegård

Kontakt oss

Daglig leder

Knut Kirkesæther
E-post: knut@lofotenfestival.com
Telefon: +47 913 98 640

Arrangement | Marked

Christian Winther Farstad
E-post: christian@lofotenfestival.com
Telefon: +47 952 22 640

Lofoten Internasjonale Kammermusikkfest
Tokerudberget 15
N-0986 OSLO

Org.nr.: 992 039 256