15-årsjubileum gir fri adgang

Lofoten Internasjonale Kammermusikkfest feirer i år 15 år. Vi har i den forbindelse gleden av å invitere andre 15-årsjubilanter til to av våre konserter.

Vårt lojale publikum i Lofoten har vært en viktig forutsetning for festivalen. Vi drar stadig kjensel på faste gjester som kommer år etter år. Samtidig har vi hele tiden som mål å utvikle publikummet vårt – dette er også den viktigste forutsetningen for festivalens fremtid.

En generell utfordring er å få yngre besøkende til klassiske konserter. I tillegg til at vi har utviklet flere konsepter vi tror egner seg bedre for denne aldersgruppen, ønsker vi å se dem på hovedprogrammet vårt.

Siden vi selv fyller 15 år syns vi det passer fint å invitere andre 15-åringer gratis til to av våre konserter. Dette gjelder først og fremst 15-åringer, men for de som snart blir 15 år eller nettopp har vært 15 år lover vi å være rause.

Konsertene vi tilbyr gratis for 15-åringer er:
Tirsdag 9. juli klokken 19.00: Konsert i Buksnes Kirke, Gravdal
Onsdag 10. juli klokken 19.00: Konsert i Lofotkatedralen, Kabelvåg

For å benytte tilbudet, fås billetter i døren før konserten.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on print
KategorierUkategorisert