Offisiell åpning med H.M. Dronning Sonja

Mandag 8. juli klokken 20.00 starter årets festival i Lofoten Kulturhus, Svolvær. I forbindelse med vårt 15-årsjubileum åpnes festivalen offisielt av H.M. Dronning Sonja.

Av sikkerhetsmessige årsaker må publikum være på plass i salen i god tid før konserten starter, senest klokken 19.50. Dørene vil da lukkes.

Vi hadde gleden og æren av å ha Dronningen tilstede ved to konserter i 2017, og vi så da at dette ga oss stor oppmerksomhet og anerkjennelse. Det var da svært naturlig for oss å invitere dronningen til årets jubileumsfestival.

Festivalen har fått bekreftet fra Slottet at Dronningen åpner festivalen under åpningskonserten i Lofoten Kulturhus i Svolvær, mandag 8. juli kl. 20.00. Hun blir også til stede under hele konserten. Åpningskonserten er en festkonsert som presenterer artistene, som alle er på høyt internasjonalt nivå.

– Dette er vi svært glade for. Å ha kongehuset representert er en stor ære for alle oss som arrangerer festivalen. Det vil inspirere artistene, og det vil gi ikke bare oss ansvarlige, men også folk flest i regionen en stolthet over den status festivalen nå har, sier daglig leder, Knut Kirkesæther.

For billetter til åpningskonserten, trykk her.

Hennes Majestet Donning Sonja står for den offisielle åpningen av Lofoten Internasjonale Kammermusikkfest 2019.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on print
KategorierUkategorisert