Kom på vår nye frokostquiz!

Vi har erfart at mange er glade i å spise frokost med oss. Vi utvider derfor frokosttilbudet med vår egen frokostquiz på Lysstøperiet, Henningsvær. Vår quizmaster i år er Wolfgang Plagge. 

I flere år har vi arrangert vår egen frokostkonsert hvor publikum får frokost, musikk og underholdning. Frokostkonserten har vært utsolgt hvert år siden oppstarten. I 2018 besluttet vi å flytte konserten til Trevarefabrikken for å få enda bedre plass. 

Flere har gitt oss tilbakemeldinger på at arrangementer tidligere på dagen er en fin variasjon i festivalen. Vi har allerede innført flere lunsjkonserter – i år blir disse på fredag (Kaviarfabrikken, Henningsvær) og lørdag (Henningsvær Kirke). I tillegg gjennomføres tre musikalske foredrag i løpet av uken.

Vi hadde også lyst til å lage en frokostkonsert til. Dessverre er dette utfordrende da de fleste artistene har prøver på dagtid. Det var slik ideen om frokostquiz kom opp. At vi allerede hadde Wolfgang Plagge i programmet, gjorde dette enda enklere. Han har gjennomført lignende konsepter tidligere og gleder seg til å være førstemann ut som quizmaster under festivalen. 

Vi ser frem til å invitere til frokostquiz på Lysstøperiet i Henningsvær, onsdag 10. juli klokken 09.00. Frokosten serveres fra klokken 08.15. Frokostquizen gjennomføres på norsk.

Vår quizmaster Wolfgang Plagge forbereder oppgavene til frokosten. Det vil være oppgaver relatert til klassisk musikk, relevant for festivalen. Noen av oppgavene vil ha musikalske innslag i seg. Hensikten er at deltakerne både skal få vise kunnskap, men også lære noe nytt. Vi håper at deltakere på alle nivå får glede av arrangementet.

Det er mulig å stille med lag, men vi regner også med at flere kommer alene eller i mindre grupper. Da er det bare å sette seg sammen før quizen starter. 

Det vil bli premieutdeling etter quizen.

Enkel frokost er inkludert i billetten.

For billetter, trykk her.

Frokost på Lysstøperiet (Foto: Tom Helstad/Lofoten Internasjonale Kammermusikkfest)
Frokost på Lysstøperiet (Foto: Tom Helstad/Lofoten Internasjonale Kammermusikkfest)
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on print
KategorierUkategorisert