Les årets programbok digitalt

Programboken er et resultat av flere års arbeide. I boken presenterer vi artistene vi startet å booke for allerede 2 år siden. Vi presenterer arrangementene og konsertprogrammet vi har utarbeidet det siste året, sammen med artistene. Boken representerer festivalen vi har jobbet lenge med å skape. Når programboken først har gått i trykken, er det ingen vei tilbake.

I tillegg til oversikt over arrangementene og konsertprogrammet, gir programboken mye mer. Her blir du bedre kjent med artistene gjennom intervjuer gjennomført av oss. Du kan også fordype deg i enkelte av konsertene med historiske finurligheter du kanskje ikke visste fra før. Vi har også skrevet litt om festivalens historie i forbindelse med 15-årsjubileumet. Flere bilder illustrerer noen høydepunkter.

Programboken deles ut gratis før våre konserter, så lenge beholdningen rekker. Nytt av året publiserer vi også programboken digitalt. Vi håper dette gir enda flere muligheten til å lese og fordype seg.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on print

Siste nytt

Venneforeningens temareise 2019

Venneforeningen til Lofoten Internasjonale Kammermusikkfest består av ca. 70 antall medlemmer. Foreningen er festivalens nærmeste støttespillere og ambassadører gjennom hele året. Medlemskapet gir medlemmene en

Intervju med Christian Ihle Hadland

I 2020 gjennomføres fjerde utgave av Lofoten Pianofestival. Karakteristisk for pianofestivalen er at kunstnerisk leder skiftes for hver gang. I 2018 var vi heldige å

Det Norske Kammerorkester til Lofoten

Det Norske Kammerorkester har vært en av Norges fremste musikalske eksportartikler siden starten på 70-tallet. I oktober har vi gleden av å ha dem i

Leif Ove Andsnes til Lofoten

Vi har vært så heldige å kapre oss én av fire solokonserter i Norge med Leif Ove Andsnes i 2020. Han blir å høre på