Sonoro kommer dit du er

I forbindelse med 15-årsjubileumet ønsker vi å gjøre oss ekstra synlige – for hele Lofoten. Vi har derfor invitert strykekvartetten Sonoro til Lofoten. De er ikke en del av hovedprogrammet under festivalen, men vil reise rundt og spille der folk ellers er.

Kvartetten kommer til å holde flere minikonserter utenfor det offisielle programmet. Selv om konsertene annonseres i forkant er målet å treffe publikum der de er. I tillegg til torg, kjøpesentre, kafeer og restauranter håper vi været tillater oss å lage stemning på fjelltopper og strender også.

Tips oss gjerne (christian@lofotenfestival.com) om du ønsker kvartetten til ditt nabolag i sommer.

I tillegg vil Sonoro delta på frokostkonserten og finalekonserten i samspill med pianisten Georgy Tchaidze.

Sonoro Strykekvartett ble opprettet i 2018 og består av Victoria Lewis, Martha-Pil Neumer, Tuva Odland og Hedda Aadland. De er alle elever ved Barratt Dues Unge Talenter og Edvard Munch videregående skole, og har til vanlig Kari Ravnan, cellist i Oslo-filharmonien, som kammermusikklærer.

Kvartetten er med i Oslo Quartet Series, Ung kvartettserie og har spilt
mesterklasser for flere kjente kvartetter, som bla. Juilliard String Quartet og Quator Ebéne. De har også spilt for store musikere som Henning Kraggerud, Atle Sponberg og Leif Ove Andsnes.

Som kammermusikere har medlemmene vunnet flere priser og utmerkelser, og holdt mange store konserter både inn- og utland.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on print