Wolfgang Plagge holder musikalske foredrag

Gjennom hele festivaluken vil Wolfgang Plagge holde flere foredrag med klassisk musikk som tema. På foredragene har han pianoet lett tilgjengelig for fargelegging og illustrasjoner. I tillegg til foredragene instroduserer Wolfgang flere av konsertene, både i Vågan og Vestvågøy.

Wolfgang Plagge huskes av den voksne generasjon som vidunderbarnet på piano. I dag er han både en ettertraktet pianist og komponist, og ikke minst en spirituell og underholdende foredragsholder. Han hiver seg gjerne på tangentene for å eksemplifisere.

For årets festival har han skreddersydd tre foredrag som passer godt med både festivalen, programmet og ikke minst publikummet. Temaene er ment å være enkle for å også tiltrekke seg de som ikke nødvendigvis er utdannet innenfor klassisk musikk. Samtidig er poenget at selv enkle tema innenfor musikken kan vise hvor kompleks enkelte ting er. Hensikten er å gi en økt forståelse av komposisjoner, musikken, og ikke minst den klassiske musikktradisjonen som sådan.

NB: Alle foredragene gjennomføres på norsk.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on print