Endringer i programmet – to nye artister

Da to av våre musikere har måttet melde avbud har vi idag to nye artister til årets festival. Vi ønsker velkommen pianisten Jean-Sélim Abdelmoula og tenoren Johannes Held. Begge kommer til Lofoten søndag og blir å se på åpningskonserten allerede mandag.

Torsdag ettermiddag fikk vi melding om at både pianisten Ingrid Fliter og tenoren Thorbjørn Gulbrandsøy er forhindret i å delta på festivalen. Vi har gledet oss til å ha dem her, men har full forståelse for det inntrufne som forhindrer dem fra å reise til Lofoten.

Til tross for kort varsel er vi veldig takknemlig for å kunne introdusere både pianisten Jean-Sélim Abdelmour og tenoren Johannes Held som nye artister. De er begge internasjonale navn som vi har hatt i søkelyset allerede. De ankommer begge før åpningskonserten og vil derfor delta allerede da. 

Utover uken vil det bli mindre forandringer i programmet. Dessverre har vi ikke mulighet til å gjøre endringer i trykt materiale (programbok og brosjyre). Det vil derimot bli mulig å se oppdatert program digitalt. Endringer vil bli annonsert under konsertene.

Johannes Held, tenor
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on print
KategorierUkategorisert