Leif Ove Andsnes til Lofoten

Vi har vært så heldige å kapre oss én av fire solokonserter i Norge med Leif Ove Andsnes i 2020. Han blir å høre på det nye flygelet i Buksnes Kirke 26. januar klokken 1900. Billetter er lagt ut for salg.

Pianisten Leif Ove Andsnes er landets desidert mest framtredende klassiske musiker. Han har vært helt sentral i oppbyggingen av festivalens renommé de første årene gjennom å besøke oss regelmessig. Det har han fortsatt med, og vi er stolte av å ha kapret til oss én av bare fire solokonserter i Norge i 2020.

Ettersom Leif Ove var sentral i anskaffelsen av det nye flygelet i Buksnes Kirke, var det hans eget ønske å legge konserten her.

Han spiller musikk av Dvorak, Bartok og Schumann, og har lovet å være generøs med ekstranumrene.

Siste nytt

Nytt piano på plass i Valberg Kirke

Pianoet på plass i Valberg Kirke. Et år etter at innsamlingsaksjonen startet, står det skinnende, nye pianoet i Valberg kirke på plass. Det har på langt

Venneforeningens temareise 2019

Venneforeningen til Lofoten Internasjonale Kammermusikkfest består av ca. 70 antall medlemmer. Foreningen er festivalens nærmeste støttespillere og ambassadører gjennom hele året. Medlemskapet gir medlemmene en

Intervju med Christian Ihle Hadland

I 2020 gjennomføres fjerde utgave av Lofoten Pianofestival. Karakteristisk for pianofestivalen er at kunstnerisk leder skiftes for hver gang. I 2018 var vi heldige å