Volt Ensemble kommer i august

Volt Ensemble er ute med en ny konsertserie. Prosjektleder er Oda Voltersvik. Vi bidrar til deres konserter i hele Lofoten. Først ut er Meieriet Kultursenter på Leknes, torsdag 23. august. Fredag blir det konsert i Henningsvær, først i Henningsvær Kirke før konserter fortsetter og avsluttes på Trevarefabrikken. Konsertserien avslutten på Ramberg lørdag 25. august. Trykk her for mer informasjon og billetter til selve konsertene.

Music in Movement 7 (MiM7) er en ny konsertserie med fokus på bevegelse i tid og rom, mellom konsertarenaer og mellom musikere på scenen.

På scenen finner vi Volt Ensemble med gjesteartister:
Christopher Tun Andersen, fiolin
Elisabeth Turmo, fiolin
Damon Taheri, bratsj
Ingvild Nesdal Sandnes, cello
Pedro Lopez Campos, fløyte
Giulio Potenza, piano
Oda Voltersvik, piano og prosjektleder

Volt Ensemble består av begavede skandinaviske musikere med mastergrader og diplomer fra anerkjente universiteter internasjonalt (Julliard School & Manhattan School New York, Royal College of Music London) og internasjonale karrierer individuelt. Tidligere konsertarenaer inkluderer blant annet flere konserter under Grieg in Bergen Internasjonal Festival, SPIRA Kultursenter, London Arts Club 1901 og Kabuso Kultursenter.

Siste nytt

Nytt piano på plass i Valberg Kirke

Pianoet på plass i Valberg Kirke. Et år etter at innsamlingsaksjonen startet, står det skinnende, nye pianoet i Valberg kirke på plass. Det har på langt

Venneforeningens temareise 2019

Venneforeningen til Lofoten Internasjonale Kammermusikkfest består av ca. 70 antall medlemmer. Foreningen er festivalens nærmeste støttespillere og ambassadører gjennom hele året. Medlemskapet gir medlemmene en

Intervju med Christian Ihle Hadland

I 2020 gjennomføres fjerde utgave av Lofoten Pianofestival. Karakteristisk for pianofestivalen er at kunstnerisk leder skiftes for hver gang. I 2018 var vi heldige å