Volt Ensemble kommer i august

Volt Ensemble er ute med en ny konsertserie. Prosjektleder er Oda Voltersvik. Vi bidrar til deres konserter i hele Lofoten. Først ut er Meieriet Kultursenter på Leknes, torsdag 23. august. Fredag blir det konsert i Henningsvær, først i Henningsvær Kirke før konserter fortsetter og avsluttes på Trevarefabrikken. Konsertserien avslutten på Ramberg lørdag 25. august. Trykk her for mer informasjon og billetter til selve konsertene.

Music in Movement 7 (MiM7) er en ny konsertserie med fokus på bevegelse i tid og rom, mellom konsertarenaer og mellom musikere på scenen.

På scenen finner vi Volt Ensemble med gjesteartister:
Christopher Tun Andersen, fiolin
Elisabeth Turmo, fiolin
Damon Taheri, bratsj
Ingvild Nesdal Sandnes, cello
Pedro Lopez Campos, fløyte
Giulio Potenza, piano
Oda Voltersvik, piano og prosjektleder

Volt Ensemble består av begavede skandinaviske musikere med mastergrader og diplomer fra anerkjente universiteter internasjonalt (Julliard School & Manhattan School New York, Royal College of Music London) og internasjonale karrierer individuelt. Tidligere konsertarenaer inkluderer blant annet flere konserter under Grieg in Bergen Internasjonal Festival, SPIRA Kultursenter, London Arts Club 1901 og Kabuso Kultursenter.

Siste nytt

Venneforeningens temareise 2019

Venneforeningen til Lofoten Internasjonale Kammermusikkfest består av ca. 70 antall medlemmer. Foreningen er festivalens nærmeste støttespillere og ambassadører gjennom hele året. Medlemskapet gir medlemmene en

Intervju med Christian Ihle Hadland

I 2020 gjennomføres fjerde utgave av Lofoten Pianofestival. Karakteristisk for pianofestivalen er at kunstnerisk leder skiftes for hver gang. I 2018 var vi heldige å

Det Norske Kammerorkester til Lofoten

Det Norske Kammerorkester har vært en av Norges fremste musikalske eksportartikler siden starten på 70-tallet. I oktober har vi gleden av å ha dem i

Leif Ove Andsnes til Lofoten

Vi har vært så heldige å kapre oss én av fire solokonserter i Norge med Leif Ove Andsnes i 2020. Han blir å høre på